Főmenü

GIMPET BIOKAT'S SEPIOLITE macskaalom

Természetes natúr szepiolit macskaalom

Jellemzői:
- magas nedvszívó hatás,
- magas szagmegkötő hatás,
- nagyon higiénikus,
- gazdaságos,
- 100 % természetes ásványi granulátum,
- környezet kímélő.

100 % természetes natúr szepiolit macskaalom. Rendkívül jó nedvszívó hatású granulátumokból áll, melyek sem a macska tappancsaihoz, sem a szőréhez nem tapadnak. Azonnal semlegesítik a kellemetlen szagokat!

Használati útmutató:
1. Az előzőleg megtisztított macskavécét kb 5 cm vastagon töltse fel Biokats Sepiolite macskaalommal.
2. Naponta szükséges eltávolítani a bepiszkolt alom részeket és az ürüléket, a macska toilettet mindig fel kell tölteni az eltávolított rész mennyiségével.
3. A macska wc tisztaságát ahhoz, hogy teljes mértékben garantálni lehessen, hetente egy alkalommal teljesen ki kell üríteni a macska wc tálca teljes tartalmát és teljesen friss és tiszta alommal szükséges feltölteni.
4. Az eltávolított mennyiséget nylon zacskóba csomagolva dobja ki a szeméttartóba. A háztartási hulladékkal együtt eltávolítható (vegye figyelembe az önkormányzati előírásokat is).

Figyelmeztetés:
A humán WC-be történő eltávolítása nem ajánlott!

Tárolás:
Száraz helyen tárolandó. Ügyeljünk, hogy tárolás közben nedvességet ne kapjon a még fel nem használt alom.

Kiszerelés: 10 liter füles papírzacskóban.

Forrás: A termék csomagolásán található tájékoztató.

Utolsó módosítás a leírásban: 2010 október.

Kapcsolódó kifejezések, címkék:
Gimpet alom, Gimpet macskaalom, Gimpet macska alom, Gimpet Biokats ár, Gimpet Biokats ára, Gimpet Biokat's ár, Gimpet Biokat's ára, Gimpet Biokats alom, Gimpet Biokat's alom, Gimpet Biokats macskaalom, Gimpet Biokat's macskaalom, Gimpet Biokats macska alom, Gimpet Biokat's macska alom, Gimpet Biokats Sepiolite alom, Gimpet Biokat's Sepiolite alom, Gimpet Biokats Sepiolite macskaalom, Gimpet Biokat's Sepiolite macskaalom, Gimpet Biokats Sepiolite macska alom, Gimpet Biokat's Sepiolite macska alom,