Főmenü

PLAQUE OFF ANIMAL - PLAQUEOFF ANIMAL

Szabadalmazott tengeri alga-kivonatot (Ascophyllium nodosum D1070TM) tartalmazó fog- és szájhigiéniát javító készítmény

Célállat: Kutya, macska.

Jellemzői:
- Feloldja a fogkövet.
- Egészséges fogínyt eredményez.
- Megakadályozza a fogkőképződést.
- Megelőzi a rossz szájszagot.
- Megszünteti a kellemetlen szájszagot.
- Hozzájárul a fogkő újraképződés gátlásához.
- Közömbösíti a testszagot.

Társállatunk szájhigiéniájának elhanyagolása ínygyulladást, fogágybetegséget és fogvesztést eredményezhet. Ha e problémákat kezeletlenül hagyjuk, a baktériumok bejuthatnak a véráramba és szív-, vese- és májbetegségeket okozva akár öt évvel is szükségtelenül megrövidíthetik kedvenc állatunk életét.

Sok kutya- és macskatulajdonos azt gondolja, hogy a természet maga megoldja állataink szájhigiéniáját, ha az állatnak ropogós kekszet, csontot, vagy hasonló eledelt adunk. Sajnos a valóság egészen más. Kutyák és macskák szájában különösen leggyakoribb gond a fogkő. A kutatási eredmények azt mutatják, hogy már két éves korban, a kutyák 80 %-ánál és a macskák 70 %-ánál fellép valamilyen fogbetegség.

Rossz szagú lehelet:
Ha a kutyának, vagy macskának kellemetlen szagú a lehelete, annak eredetét a fogakon képződő lepedék, vagy a fogkőképződésben kereshetjük, és talán a már igen előrehaladott foglazulásban, amikor néhány fogat már nem is lehet megmenteni.
Egy kezeletlen fog gyulladásos fogágyban, foglazuláshoz vezet. Súlyosabb esetben a baktériumok elszaporodhatnak, és a test létfontosságú szerveit is megtámadhatják.

Az ördögi kör:
A lepedék a baktériumok és ételmaradékok ragacsos, vékony rétege, amely a szájban állandóan képződik. Ha az első lágy lerakódás érintetlenül marad a szájban, az lassacskán elmeszesedik, és fogkövet alkot. A fogkő a baktériumok melegágya. A baktériumok mérgező termékei ingerlik a szöveteket, és a csontállomány visszahúzódik. A fogágy idővel még mélyebb lesz és elkezdődik a rosszindulatú kör. Még több helyet kap a fogkő, és még nagyobb lesz a baktériumok tömege. A kezeletlen fog, elmélyült fogágyban, foglazulást eredményezhet. Az elhanyagolt fogstátus gyakran másodlagos fertőzések indítóoka lehet.

Van egy teljesen természetes segítség:
A nemzetközileg is ismert Wikner Sune, Umea-i fogorvos és kutató fantasztikus felfedezése bizonyítja, hogy van segítség a fogkő, a lepedék és a kellemetlen szájszag ellen. A nyál összetétele elősegíti, hogy a lepedéket és a fogkövet képző baktériumokat a nyál visszatartsa. PlaqueOff Animal nemzetközileg szabadalmazott természetes termék, amely hozzájárul a fogkő és a lepedékképződés megakadályozásához a fog felületén, ezáltal csökkenti a szájüreg baktériumállományát.

Megoldás: egy speciális tengeri alga:
A PlaqueOff Animal hatóanyaga egy természetes növényi anyag, amit a kutya vagy a macska eledelére szórunk. Emésztéskor az alkotóelemek felszívódnak, és olyan összetételű nyál képződik, amely fellazítja a fogkövet és megakadályozza az újabb felrakodást a fogakon.

Hogyan működik a PlaqueOff?
A PlaqueOff Animal úgynevezett szisztémás hatással rendelkezik (ellentétben a plakkot és a fogkövet lekoptató csontok vagy fogkefe mechanikai hatásával). Feloldódás után a hatóanyagok bekerülnek a véráramba, majd a nyál összetételét megváltoztatva megakadályozzák a plakkot képző baktériumok fogakhoz való tapadását, így megelőzik a plakk és a fogkő okozta problémák kialakulását. A hatóanyag(ok) a szájüregben mindenhová eljutnak, még a fogak közé és azokra a helyekre is, ahol már súlyos és fájdalommal járó problémák alakultak ki (tehát olyan helyekre is, ahol például fogkefét nem lehet használni). Azokban az esetekben, amikor a plakk és a fogkő már kialakult, a PlaqueOff Animal hatóanyaga lebontja a baktériumokat, így a fogkő és a plakk leesik a fogakról vagy azokról nagyon könnyen eltávolíthatóvá válik.

Először embereken próbálták ki!
A PlaqueOff Animal port megelőző termék a ProDen PlaqueOff R, amelyet éveken át Svédországban és sok más országban is több ezren használtak. Embereken végzett klinikai tanulmányok bizonyítják, hogy a fogak lepedékbevonata 88 %-os csökkenést mutat, a fogkőképződés megszűnt, vagy porózussá vált és így igen könnyen eltávolítható. Az elvégzett tanulmányok kimutatták, hogy a hatás már 4 heti kezelés után észlelhető volt, és az eredmény még jobb lett további rendszeres használat után (www.tandsten.se). Végre egy termék, amit először embereken próbáltak ki!

Macskáink és kutyáink fogainak és ínyének egészségesen tartása az egyik olyan terület, ahol az állattartóknak és az állatorvosoknak együtt kell dolgozniuk. Míg az állatorvos által végzett fogkő-eltávolítás (depurálás) és polírozás a preventív gyógyászat fontos része, a társállat fogainak egészséges állapotban tartása az állatorvosi vizsgálatok közötti időben az állattulajdonosok feladata.
A PlaqueOff Animal könnyen alkalmazható, otthoni használatra alkalmas szájhigiéniai program kutyák és macskák számára. A PlaqueOff alkalmazása szükségtelenné teszi a mindennapi fogkefehasználatot.

Klinikai vizsgálatokban már mind össze 4-8 hetes használat után 66 %-kal csökkentette a plakk és 46 %-kal mérsékelte a fogkő-képződést. Rendszeres használatának folytatása további javulást eredményezett. Súlyosabb esetekben használata előtt javasolt a fogkő-eltávolítás elvégzése, ilyen esetekben a javasolt napi adag 2-szerese adható az első 2-3 héten.

Összetevői:
PlaqueOff Animal természetes növényi anyagot, azaz az Algea Ascophyllum nodosum D1070 tengeri algát tartalmazza, melynek összetevői:
- Polysacharidok: 52 %
- Ásványi anyagok és nyomelemek: 22 %
- Proteinek, az aminosavakkal együtt: 6 %
- Rost: 6 %
- Omega-3 zsírsavak: 2 %
Az alga tápanyagokban gazdag, ezenkívül tartalmaz 12 fontos vitamint, 13 ásványi anyagot és nyomelemet, valamint sok benne a természetes jód.
Nem tartalmaz tartósítószereket és színezőanyagokat, cukor- és gluténmentes.

Adagolás:
Az adagolása egyszerű. Szórjuk a megfelelő mennyiségű port az ételre egyszer naponta.
Adagoló kanál műanyag dobozban található.
Súlyosságtól függően az eredmény 3-8 hét után észlelhető folyamatos használat mellett.
- Kistestű kutyák (10 kg alatt) és macskák: 1,5 - 1 mérőkanál naponta.
- Közepes termetű kutyák (10-25 kg között): 1 - 2 mérőkanál naponta.
- Nagy termetű kutyák (25 kg felett): 2 mérőkanál naponta.

Kiszerelés: 40 gr műanyag dobozban, adagoló kanállal.

Gyártó: SweDENCare AB. Björkplan 6 K, 981 42 Kiruna Sweden.

Figyelmeztetés:
Gyermekek elől távol tartandó!
Kérje állatorvosa tanácsát, ha kedvencét pajzsmirigy betegséggel kezelik!

Tárolás: Fénytől védve, hűvös, száraz helyen tárolandó.

Felhasználható:
Csomagoláson jelzett időpontig. Felbontás után egy éven belül fel kell használni a terméket!

Utolsó módosítás a leírásban: 2009 április.

Kapcsolódó kifejezések:
Plaque Off Animal por, Plaque-Off Animal por, PlaqueOff Animal por, Plaque OffAnimal por, Plaque-OffAnimal por, PlaqueOffAnimal por, Plaque Animal por, PlaqueAnimal por, Plaque-Animal por, Plaque fogápoló szer, Plaque szájápolási szer, Plaque Off Animal fogápoló szer, Plaque-Off Animal fogápoló szer, PlaqueOff Animal fogápoló szer, Plaque OffAnimal fogápoló szer, Plaque-OffAnimal fogápoló szer, PlaqueOffAnimal fogápoló szer, Plaque Off Animal szájápolási szer, Plaque-Off Animal szájápolási szer, PlaqueOff Animal szájápolási szer, Plaque OffAnimal szájápolási szer, Plaque-OffAnimal szájápolási szer, PlaqueOffAnimal szájápolási szer,