Főmenü

PRESTIGE GRIT + CORAL

Kiegészítő eledel madár részére

A madarak emésztésében nagy szerepet játszik az úgynevezett őrlőgyomor, azaz a zúza. E szerv segíti a magvak finomra őrlését, azonban ennek sikeres működéséhez minden madár számára szükség van aprószemű kavicsokra, kavicszúzalékra vagy más kőőrleményre. A Versele-Laga Prestige Grit Koral madár gritt ezen igényeknek megfelelően összeállított tengeri kőzúzalék keverék igen kemény korall darabokkal kiegészítve, mely minden madár legyen az trópusi pinty, kanári, törpepepagáj, hullámospapagáj, nimfapapagáj vagy más nagypapagáj, valamint lágyevők(lóri, beo) és más díszmadarak számára is nélkülözhetetlen táplálkozást segítő kiegészítő eleség.

Jellemzői:
- Madár gritt tengeri korallal, aprószemű kőzúzalék minden madár számára.
- Megfelelő emésztést és az egészséget szolgáló kiegészítő madár táplálék.
- Gazdag forrása az ásványi anyagoknak és nyomelemeknek.
- Használata normális ürüléket eredményez.

Összetétel:
Kagylóhéj, kagylók, kőzúzalék, vöröskő, faszén.

Beltartalom:
- Nyershamu: 98,5 %
- Kalcium (Ca): 23,0 %
- Foszfor (P): 0,02 %
- Nátrium (Na): 0,15 %

Használata:
Naponta adagolja, minden esetben a kalitka etetőjébe tegye.
Madár előtt legyen mindig friss ivóvíz és eledel. Az üres maghéjakat és a megromlott eledel maradékokat minden nap távolítsa el és töltse fel friss eleséggel az etetőtálkát. Az etetőt és itatót gyakran tisztítsa ki és úgy helyezze el, hogy az ürülék és az alom ne kerüljön bele és az eledel ne legyen vizes.
A valós táplálék szükséglet mennyiségének meghatározása legjobban a madár rendszeres testtömeg ellenőrzésével állapítható meg.

Kiszerelés: 2,5 kg-os vagy 20 kg-os zacskóban.

Tárolás: Fénytől védve, hűvös, száraz helyen tárolandó.

Felhasználható: Minőségét korlátlan ideig megőrzi.

Forrás: A termék csomagolásán található tájékoztató és a gyártó saját honlapja alapján.

Utolsó módosítás a leírásban: 2012 május.

Kapcsolódó kifejezések:
Versele-Laga Grit madár grit, Versele-Laga Grit Coral madár grit, Versele-Laga Prestige Grit Coral madár grit, Versele-Laga Vita Prestige Grit Coral madár grit, Versele-Laga Gritt madár grit, Versele-Laga Gritt Coral madár grit, Versele-Laga Prestige Gritt Coral madár grit, Versele-Laga Vita Prestige Gritt Coral madár grit, Versele-Laga Grit madár gritt, Versele-Laga Grit Coral madár gritt, Versele-Laga Prestige Grit Coral madár gritt, Versele-Laga Vita Prestige Grit Coral madár gritt, Versele-Laga Grit madár kőzúzalék, Versele-Laga Grit Coral madár kőzúzalék, Versele-Laga Prestige Grit Coral madár kőzúzalék, Versele-Laga Vita Prestige Grit Coral madár kőzúzalék,