Főmenü

VAPET GET OFF spray

Távoltartó spray kertbe és lakásba
Távoltartó spray kutyák és macskák ellen kültéri és beltéri használatra

A Vapet Get Off spray hatékonyan használatható a kertben és lakásban is. Elrettenti a kutyákat és macskákat attól, hogy a kezelt területekre piszkítsanak. A lakásban használható ajtófélfára, szőnyegre, bútorra. Kültéren erkélyen, kocsibejárókra, virágágyásokra. Ne használja a terméket olyan helyen, ahol élelmiszerrel vagy ivóvízzel közvetlenül érintkezhet.

Összetétel:
Metil-nonil-keton, EG-Nr 203-937-5.

Használati utasítás:
Használat előtt távolítsa el az ürüléket és alaposan tisztítsa meg folyóvízzel a területet (nagyobb hatékonyság elérése érdekében erősen szennyezet területre használja a Vapet Get Off Wash and Get Off Spray mosó és távoltartó sprayt).
Használat előtt rázza fel a flakont. Ha szőnyegen vagy bútoron alkalmazza, használat előtt győződjön meg róla, hogy a termék nem hagy foltot vagy nem károsítja a felületet. Vigye fel egyenletesen a kívánt felületekre. A felvitt termék kb 12 órán keresztül hatásos. Kitartóbb állatokhoz használja a Vapet Get Off my Garden kristályokat. Vapet Get Off spray nem károsítja az ózonréteget. Használata teljesen biztonságos, amennyiben szigorúan betartja a használati utasításban leírtakat. Mindig csak kis mennyiségben használja és kerülje a túlzott mértékű alkalmazást.

Figyelmeztetés:
Flakont és annak tartalmát gyermekektől távol tartandó.
Ne lélegezze be a terméket. Ügyeljen rá, hogy a termék ne érintkezzen élelmiszerekkel és konyhai eszközökkel.
Ne használja veteményeken, érzékeny kerti vagy szobanövényeken, mert a termék ezeken kárt okozhat. Ne alkalmazza festett vagy lakkozott és natúr (kezeletlen) porózus felületeken. Ha szőnyegen vagy bútoron alkalmazza használat előtt győződjön meg róla, hogy a termék nem hagy foltot vagy nem károsítja a felületet.
Ne alkalmazza halastavak környezetében. Ne szennyezze vele a természetes vizeket.
Tilos előzőleg más anyagot tartalmazó másik üvegbe tölteni. Mindig jól zárja el a flakont. Mosson alaposan kezelt a termék használata után. Óvja a terméket a melegtől és a fagytól. Ürítse ki jól a flakon tartalmát és az üres flakont dobja ki a megfelelő helyre a helyi szabályoknak megfelelően.

Kiszerelés: 500 ml permetezős műanyag flakonban.

Tárolás: Fénytől védve, szobahőmérsékleten, száraz helyen tárolandó.

Felhasználható: A dobozon, csomagoláson jelzett időpontig.

Forrás: A termék csomagolásán található tájékoztató.

Utolsó módosítás a leírásban: 2010 február.

Kapcsolódó kifejezések:
Vapet Get Off spray, Vapet Get Off gél spray, Vapet Get Off gel spray, Vapet Get Off folyadék, Vapet Get Off oldat, Vapet Get Off permet, Vapet Get Off távoltartó spray, Vapet Get Off távoltartó gel spray, Vapet Get Off távoltartó gél spray, Vapet Get Off távoltartó folyadék, Vapet Get Off távoltartó oldat, Vapet Get Off távoltartó permet, Vapet Get Off beltéri távoltartó spray, Vapet Get Off beltéri távoltartó gel spray, Vapet Get Off beltéri távoltartó gél spray, Vapet Get Off beltéri távoltartó folyadék, Vapet Get Off beltéri távoltartó oldat, Vapet Get Off beltéri távoltartó permet, Vapet Get Off kültéri távoltartó spray, Vapet Get Off kültéri távoltartó gel spray, Vapet Get Off kültéri távoltartó gél spray, Vapet Get Off kültéri távoltartó folyadék, Vapet Get Off kültéri távoltartó oldat, Vapet Get Off kültéri távoltartó permet,

Termékek linkjei: