Főmenü

VETPLUS FIBOR granulátumVetPlus Fibor granulátum összetevőinek különleges kombinációja kivit és psylliumot (útifű maghéj) is tartalmaz, amely napjaink legnépszerűbb rostforrása, ugyanis csökkenti a bélsárrekedés előfordulását. Természetes összetevői (psyllium maghéj, cukorrépa rost, durva búzakorpa, Béta-glükánok, Mannán-oligoszacharidok, kiwi por) támogatják az emésztőrendszer normál működését.

VetPlus Fibor granulátum összetevőinek különleges kombinációja hat különböző rostforrást tartalmaz , ami támogatja az emésztőrendszert és az egészséges emésztést. Az ürítési problémák komoly gondot okozhatnak Önnek és kedvencének. Az alábbi tünetek jellemzőek:
- visszatérő bűzmirigy problémák,
- visszatérő vagy állandó hasmenés,
- székrekedés,
- puffadás,
- irritábilis bél szindróma.

A bélcsatorna fő funkciója, hogy továbbítsa és megeméssze a táplálékot, majd felszívja a tápanyagokat a véráramba és megszabaduljon az emészthetetlen tartalomtól. A rendszer kényes egyensúlyát azonban könnyű megzavarni. Ha felborul az emésztés egyensúlya a víz és a rostok aránya kóros mértékben nőhet, vagy éppen csökkenhet az ürülékben. Ez hasmenéshez vagy székrekedéshez vezethet. A bélsár a vastagbélben megerjed, ami puffadáshoz és a bélsár szúrós szagához vezethet.
A felborult emésztés gyakori következménye társállataink életében a bűzmirigy-problémák megjelenése. Ha természetes ürülésük gátolt, a mirigyek feltelhetnek, később ezek fertőződése és tályogosodása is kialakulhat.

VetPlus Fibor granulátum speciális receptúrája öt olyan összetevőt tartalmaz, ami támogatja az emésztőrendszer egészségét.

1. Kivi gyümölcs: A kivi gyümölcse egy kiváló természetes rost-, emésztőenzim-, vitamin-, antioxidáns- és prebiotikum forrás, melyek közösen támogatják az emésztést és a bélcsatorna egészségét, egyéb élelmi rostok alkalmazásakor tapasztalt mellékhatások nélkül.

2. Élelmi rost: VetPlus Fibor granulátum hat különböző élelmi rostot tartalmaz, melyek segítenek normalizálni a bélsár állagát és mennyiségét, elősegítik a bűzmirigyek ürülését és támogatják a bélcsatorna egészségét

3. Prebiotikumok: Prebiotikumok olyan anyagok, melyek táplálják a bélcsatornában élő hasznos baktériumokat. VetPlus Fibor granulátumban található prebiotikumok a bélhámsejtek számára is fontos táplálékként szolgálnak.


4. Aminosavak - az aminosavak a fehérjék építőkövei. A FIBOR-ban található speciális aminosavak nélkülözhetetlen táplálékot jelentenek a bélcsatorna hámsejtjeinek, ezáltal támogatják a bélcsatorna természetes immunrendszerét.

5. Nyomelemek: Vas és a cink utánpótlása kulcsfontosságú magas rosttartalmú étrend esetén, ugyanis a rostok csökkenthetik a nyomelemek felszívódását.

Miért a VetPlus Fibor granulátum?
VetPlus Fibor granulátum összetevőinek különleges kombinációja hat különböző rostforrást tartalmaz és kivit, ami támogatja az emésztőrendszert és az egészséges emésztést.

Mit tehetek még?
Állatorvosa egyéb lépéseket javasolhat, melyek segíthetnek kedvence egészségét helyreállítani és megőrizni. Ezek közé tartozhat:
- magas minőségű hypoallergén vagy bélrendszert támogató étrend,
- bő ivóvíz, hogy kedvence vízháztartása kiegyensúlyozott legyen,
- a bűzmirigyek rendszeres ürítése,
- esetleg szükség van további vizsgálatok elvégzésére.


HASZNÁLATI UTASÍTÁS


Egyszerűen használható rostpótló az emésztés támogatására és helyreállítására kutyáknál és macskáknál.

Adalékanyagok (kilogrammonként):

Aminosavak:
- L-Trageorin: 2.100 mg
- L-Arginin: 3.100 mg

Nyomelemek:
- Vas (Fe) (E1) (Vas-Kelát): 2.600 mg
- Cink (Zn) (E6) (Cink-Kelát): 5.100 mg

Tartósítószerek:
- Kálium-Szorbát: 2.100 mg

Kötőanyagok:
- Bentonit: 20,500 mg
- Ligno-Szulfonát: 22,900 mg

Alkotóelemek (% w/w):
- Nyers olaj és zsírok: 3,2 %
- Nyers hamu: 5,7 %
- Nyersrost: 5,2 %
- Diétás rost: 45 %
- Nyersfehérje: 14,1 %

Beltartalom:
Psyllium maghéj, cukorrépa rost, durva búzakorpa, inulin, béta-glükánok, Mannán-oligoszacharidok, kivi por, aroma, nátrium-klorid.

Adagolási útmutató:
1 evőkanál megfelel 10 gr-nak.
- 5 kg alatt: 0,5 evőkanál (5 gr / nap),
- 5 - 20 kg között 1 evőkanál (10 gr / nap),
- 21- 35 kg között 2 evőkanál (20 gr / nap),
- 36 - 50 kg között 3 evőkanál (30 gr / nap),
- 50 kg felett: 4 evőkanál (40 gr / nap),

Figyelmeztetés:
Csak állatorvosi felügyelet mellett alkalmazható.
Kizárólag állatgyógyászati célra!

Tárolás:
15 -25 Celsius fok között. Napfénytől védett helyen.

Gyártó:
VetPlus Ltd. Docklands, Doch Road, Lytham, FY8 5AQ. UK.

Forrás: A termék csomagolásán található tájékoztató / használati utasítás.

Utolsó módosítás a leírásban: 2018 május.


Kapcsolódó kifejezések, címkék:
VetPlus Fibor ár, VetPlus Fibor ára, VetPlus Fibor granulátum, VetPlus Fibor kutyának, VetPlus Fibor kutyáknak, VetPlus Fibor macskának, VetPlus Fibor macskáknak, VetPlus Fibor kiegészítő táplálék, VetPlus Fibor táplálék kiegészítő, VetPlus Fibor takarmány kiegészítő, VetPlus Fibor kiegészítő takarmány, VetPlus Fibor rostanyag kutyának, VetPlus Fibor rostanyag kutyáknak, VetPlus Fibor rostanyag macskának, VetPlus Fibor rostanyag macskáknak, VetPlus Fibor rostpótló kutyának, VetPlus Fibor rostpótló kutyáknak, VetPlus Fibor kutya emésztés elősegítő, VetPlus Fibor kutya emésztés támogatására, VetPlus Fibor kutya emésztés helyreállítására, VetPlus Fibor macska emésztés elősegítő, VetPlus Fibor macska emésztés támogatására, VetPlus Fibor macska emésztés helyreállítására