Főmenü

GET OFF macska és kutya tisztító és elszoktató spray

Lemosó és távoltartó spray
Lemosó és távoltartó spray kutyák és macskák ellen kültéri és beltéri használatra


A Vapet Get Off Wash and Get Off Spray különleges összetételének köszönhetően lemosó és távoltartó egyben. Tisztán tart és semlegesíti a szagokat. Különösen a kert és a lakás tisztán tartására alkalmas. Fertőtleníti a korábban megjelölt területeket és rövid időn belül (kb. 30 perc) semlegesíti a kellemetlen szagokat. A Vapet Get Off Wash and Get Off spray kellemes citrus illatot bocsát ki, ami elrettenti a kutyákat és macskákat attól, hogy a kezelt területekre piszkítsanak.
A lakásban használható ajtófélfára, szőnyegre, bútorra. Kültéren erkélyen, kocsibejárókra, virágágyásokra. Ne használja a terméket olyan helyen, ahol élelmiszerrel vagy ivóvízzel közvetlenül érintkezhet.

Összetétel:
Víz, metil-nonil-keton, kationos akril-homopolimer, citromfű olaj (non A1), kalcium-dodecil-benzol-szulfonat, eukaliptusz olaj.

Kiadósság: HSE 7802 alkalmazási koncentráció 10 ml / 1,25 m2 területre elegendő.

Használati utasítás:
Vapet Get Off Wash and Get Off Spray használatra kész termék, nem kell hígítani.
Használat előtt távolítsa el az szilárd ürüléket és alaposan tisztítsa meg folyóvízzel a területet.
Használat előtt rázza fel a flakont. Permetezze be egyenletesen a kívánt felületekre. Vigyázzon, hogy szigorúan a kívánt felületre jusson a flakon tartalma.
Ha szőnyegen vagy bútoron alkalmazza, használat előtt győződjön meg róla, hogy a termék nem hagy foltot vagy nem károsítja a felületet. Nem szükséges vízzel leöblíteni. Ha szükséges ismételje meg az eljárást újra 12 óra elteltével.
Vapet Get Off Wash and Get Off Spray állatokra és emberekre nem ártalmas. Használata teljesen biztonságos, amennyiben szigorúan betartja a használati utasításban leírtakat. Mindig csak kis mennyiségben használja és kerülje a túlzott mértékű alkalmazást.

Figyelmeztetés:
Flakont és annak tartalmát gyermekektől távol tartandó.
Ne lélegezze be a terméket. Ügyeljen rá, hogy a termék ne érintkezzen élelmiszerekkel és konyhai eszközökkel.
Ne használja veteményeken, érzékeny kerti vagy szobanövényeken, mert a termék ezeken kárt okozhat. Ne alkalmazza festett vagy lakkozott és natúr (kezeletlen) porózus felületeken és nemesfémeken. Ha szőnyegen vagy bútoron alkalmazza használat előtt győződjön meg róla, hogy a termék nem hagy foltot vagy nem károsítja a felületet.
Ne alkalmazza halastavak környezetében. Ne szennyezze vele a természetes vizeket.
Tilos előzőleg más anyagot tartalmazó másik üvegbe tölteni. Mindig jól zárja el a flakont. Mosson alaposan kezelt a termék használata után. Óvja a terméket a melegtől és a fagytól. Ürítse ki jól a flakon tartalmát és az üres flakont dobja ki a megfelelő helyre a helyi szabályoknak megfelelően.

Kiszerelés: 500 ml permetezős műanyag flakonban.

Tárolás: Fénytől védve, szobahőmérsékleten, száraz helyen tárolandó.

Felhasználható: A dobozon, csomagoláson jelzett időpontig.

Forrás: A termék csomagolásán található tájékoztató.

Adatlap

Utolsó módosítás a leírásban: 2010 március.

Kapcsolódó kifejezések:
Vapet Get Off spray, Vapet Get Off oldat, Vapet Get Off permet, Vapet Get Off mosó és távoltartó spray, Vapet Get Off lemosó és távoltartó spray, Vapet Get Off Wash Get Off Spray mosó és távoltartó spray, Vapet Get Off Wash Get Off Spray lemosó és távoltartó spray, Vapet Get Off Wash and Get Off Spray mosó és távoltartó spray, Vapet Get Off Wash and Get Off Spray lemosó és távoltartó spray,