Főmenü

CANIPOL paszta

Új lehetőség a kutyák hasmenéses kezelésének kiegészítésére

A kutyák hasmenéses kezelésének hatékony kiegészítésére kínálunk megoldást a természet erejének alkalmazásával. Új termék a Canipol paszta természetes megoldás a hasmenéses tünetek kezelésének kiegészítésére.
Napjainkban az emésztőszervi problémák a kutyák esetében is egyre nagyobb problémát jelentenek. A tünetek kezelése bonyolultabbá válik, mert a kemoterápiás és antibiotikumos kezelésekkel egyre több hatóanyag kerül az állatok szervezetébe. Ezáltal számolni kell rezisztencia kialakulásával, toxikológiai mellékhatásokkal, allergia kialakulásával, valamint immunrendszeri problémákkal Mindezekből kifolyólag előtérbe kerülnek az alternatív gyógymódok alkalmazása és a megelőzés lehetősége a tünetek elhatalmasodása előtt.
Új termék a Canipol paszta természetes huminsav tartalmának köszönhetően természetes segítséget jelent. Az eddigi vizsgálatok kimutatták, hogy a huminsavak szembetűnően jó hatást gyakorolnak az emésztő-szervekre. A huminsavak szájon át történő alkalmazása, fokozza az étvágyat, igen gyorsan megszünteti a hányingert és hányást. Akut gastroenteritisnél órák alatt megszünteti a hasmenést. Rendezi az emésztőszervi problémákat, stabilizálja a széklet álagát. Kihat a szervezet víz és sóház-tartására. Kimagaslóan jó eredményeket érhetünk el kutyákon táplálkozási okokra visszavezethető hasmenéses esetek kezelésének kiegészítésékor.
A Canipol paszta hatóanyagai a növényi alkotórészek több 10 ezer éves bomlási folyamataiban keletkezett huminsavak és ásványi anyagok. A huminsavak komplex vegyületet képeznek az ásványi anyagokkal, ezáltal azok felszívódását hatékonyabbá teszik. Nagy fajlagos felületük és kémiai szerkezetük révén megkötik és kiürítik a szervezetbe került toxikus anyagokat és szabályozzák a bélflóra működését.
A Canipol paszta eredményes kiegészítője a hasmenéses kezeléseknek.

Kiszerelés:

Tárolás: Fénytől védve, hűvös, száraz helyen tárolandó.

Felhasználható: A dobozon, csomagoláson jelzett időpontig.

Forrás: A termék használati utasítása.

Utolsó módosítás a leírásban: 2009 december.

Kapcsolódó kifejezések:
Canipol paszta, Canipol krémpaszta, Canipol krém paszta, Canipol krém, Canipol hasmenésre paszta, Canipol hasmenésre krémpaszta, Canipol hasmenésre krém paszta, Canipol hasmenésre krém,

Termékek linkjei: