Főmenü

PROHYDRAL rehidráló szer
Folyadék- és elektrolitvesztéssel járó kórformák esetén alkalmazható készítmény, hányással és hasmenéssel járó betegségek kiegészítő terápiájához.

Hatásmód:
Prohydral por olyan anyagok keveréke, melyek nélkülözhetetlenek a beteg, kiszáradt szervezet számára és emellett jelentős gyógyhatással is bírnak. A glükóz közvetlen, könnyen felvehető energiaforrásul szolgál, a különböző ionok (Na, K, NaHCO) pedig az elektrolit egyensúly és a vér pH-jának helyreállítását biztosítják. A C-vitamin az ellenállóképesség fokozása mellett fontos szerepet tölt be a hasmenéssel járó betegségek esetén gyakran fellépő vérzések csillapításában, a kapillárisok falának védelmében. A kóros folyamatok leküzdésében esszenciális jelentőségű B-6 vitamin a gyakorlatban jól bevált hányáscsillapító hatással is rendelkezik. A kamilla olajos jellegű hatóanyagai a nyálkahártya bevonásával enyhítik a hasmenéses tüneteket, megakadályozva ezzel a bél lumenébe történő fokozott folyadék-, és elektrolit-kilépést és a szervezet további kiszáradását.

Javallat:
Prohydral por folyadék-, és elektrolit-vesztéssel járó kórformák esetén alkalmazható készítmény. Kifejezetten ajánlott hasmenéssel és / vagy hányással járó betegségek (pl. malacok szopóskori és választáskori hasmenései, szopós borjak hasmenései, kutyák parvo vírusos bélgyulladása) kiegészítő terápiájához, mind haszonállatok, mind kedvtelésből tartott állatok esetén.
Prohydral por kitűnően kiegészíti az oki terápiát, az állatok hamarabb és kisebb testtömeg-veszteséggel vészelik át a betegséget.

Figyelmeztetés:
Prohydral oldatot mindig frissen kell elkészíteni!


HASZNÁLATI UTASÍTÁS


Szájon át adható rehidráló szer.

Előkeverék.

Folyadék- és elektrolitvesztéssel járó kórformák esetén, hányással és hasmenéssel járó betegségek kiegészítő terápiájához.

Összetétel:
- Glükóz: 89,6 %
- Nátrium-hidrogén-karbonát: 5 %
- Kálium-klorid: 3 %
- Nátrium-klorid: 2,3%

Állattenyésztésben használatos adalékanyag (egyéb):
- Kamillaolaj

Tápértékkel rendelkező adalékanyag, vitaminok:
- Aszkorbinsav (C-vitamin) (E300)

Beltartalom (1000 gr tartalmaz):
- Nátrium (Na) (Sodium): 2,3 %
- Kálium (K) (Potassium): 1,6 %
- Klór (Cl): 2,8 %

Felhasználási cél:
Folyadék és elektrolit pótlás.

Felhasználási útmutató:
1 liter langyos vízben vagy kamillateában 50 gr Prohydral port oldunk fel és az alábbiak szerint adagoljuk (adagolókanál: 5 gr):
- Kutya, macska: naponta többször: 50-100 ml / 10 testtömeg kg-onként / nap.
- Borjú: 5-6 liter / nap.
- Szopós malac: 100-200 ml /nap.

Tárolás:
Szobahőmérsékleten (15-25 Celsius fok között), száraz, napfénytől védett helyen, eredeti zárt csomagolásban tárolandó!

Minőségét megőrzi:
Eredeti csomagolásban a gyártástól számított 1 évig.

Figyelmeztetés:
Gyermekektől elzárva tartandó! Csak takarmányozási célra!

Kiszerelés:
- 50 gr-os poliszolos tasakban,
- 500 gr-os műanyag dobozban,
- 2 kg-os vödörben,
- 10 kg-os zsákban.

Felhasználható: A dobozon, csomagoláson jelzett időpontig.

Forrás: A termék csomagolásán található tájékoztató.

Utolsó módosítás a leírásban: 2017 október.Kapcsolódó kifejezések:
ProHydral ár, ProHydral ára, ProHydral por, ProHydral szer, ProHydral elektrolit por, ProHydral elektrolit szer, ProHydral elektrolit pótlás, ProHydral elektrolit oldat, ProHydral elektrolit folyadék, ProHydral rehidráló por, ProHydral rehidráló szer, ProHydral rehidráló oldat, ProHydral rehidráló folyadék,