Főmenü

HÉRY SHAMPOOING POILS BLANCS sampon

Héry Poils Blancs sampon fehér szőrre

Jellemzői:
- Mélyen tisztít, kihangsúlyozza a fehér és világos színeket.
- Gazdag glicerinben.
- Állatorvosi ellenőrzéssel készült.
- Hypoallergén, természetes pH semleges.

A Héry Shampooing Poils Blancs sampon fehér szőrre alaposan és gyengéden tisztítja kutyája szőrét. Ez a pH kiegyensúlyozott összetétel gazdag glicerinben, segít megőrizni a fehér szőr makulátlanságát, miközben védi és óvja a bőrt. Ez a gyengéd sampon fehérítőt nem tartalmaz. Alkalmas minden fehér és világos szőrre.

Használati utasítás:
Nedvesítse be a kutya bundáját. Sampont vigye fel a vizes szőrre, dörzsölje be, majd öblítse ki. Ismételje meg és hagyja rajta két percig állni a sampont. Alaposan öblítse ki. Hígítva és hígítás nélkül is alkalmazható (a könnyű alkalmazáshoz két vagy háromszori hígítás ajánlott).

Figyelmeztetés:
Ügyeljen, hogy szembe, szájba ne kerüljön!

Héry Laboratories tanácsa:
Az első két hét alkalmával háromszor fürdessük meg a kutyát, utána a kutya szükségleteihez igazodva használjuk. A szőr védelmének és erősítésének érdekében használjuk minden fürdetés után a Héry Après-Shampooing Poils Blancs kondicionáló fehér szőrre terméket.

Aktív összetevő:
Glicerin: 1%.

Kiszerelés:
200 ml (HPBSH200M1) és 1 liter (HPBSH1L) műanyag flakonban.

Tárolás: Fénytől védve, hűvös, száraz helyen tárolandó.

Felhasználható: A dobozon, csomagoláson jelzett időpontig.

Forrás: A termék csomagolásán található tájékoztató.

Utolsó módosítás a leírásban: 2010 december.

Kapcsolódó kifejezések:
Héry termék, Héry termékek, Héry kozmetika, Héry kozmetikum, Héry kozmetikumok, Héry macskakozmetikum, Héry macskakozmetikumok, Héry macska kozmetikum, Héry macska kozmetikumok, Héry kutyakozmetikum, Héry kutyakozmetikumok, Héry kutya kozmetikum, Héry kutya kozmetikumok, Héry Laboratoires, Héry Laboratories, Héry sampon fehér szőrre, Héry sampon világos szőrre, Héry Poils Blancs sampon fehér szőrre, Héry Poils Blancs sampon világos szőrre, Héry Shampooing Poils Blancs sampon fehér szőrre, Héry Shampooing Poils Blancs sampon világos szőrre, Héry fehér színt kiemelő sampon, Héry világos színt kiemelő sampon,