Főmenü

SKUDO ultrahangos kullancs- és bolhatávoltartó készülék

Kisemlősöknek (kutyáknak, macskáknak, vadászgörényeknek, stb.) és
embereknek (gyerekeknek, felnőtteknek és időseknek is).


Vegyszer- és illatanyagmentes védelem!
Használata emberre, kisállatra egyaránt veszélytelen!

Az 1992 óta tesztelt és kiváló (átlagosan 96 %-os) hatásfokkal működő készüléket a Milánói Állatorvostudományi Egyetem Parazitológiai Tanszéke fejlesztette ki.
A 40 kHz-es, ultrahangos távoltartó 2-3 méteres körzetben fejti ki hatását.
A készüléket a piros nyelv kihúzásával aktivizáljuk.
Működését a közel 1 éves élettartamú lítiumos elem biztosítja.
Vízzel való érintkezés után a készülék kiszárítása javasolt!

Skudo készülék 40.000 Hz-es, magas frekvenciás hangot bocsát ki, ami az emberek és a kiskedvencek számára nem zavaró.

SKUDO HUMÁN kullancstávoltartó és bolhatávoltartó készülék:
Nagyobb gyerekek, terhes nők, idősek és betegek is használhatják a készüléket szabadban. Kerti tevékenység során is ajánlott használni (kertiparty, rendezvény, stb) Ajánlatos viselni erdőben való táborozáskor, kiránduláskor, biciklizéskor, stb. Táborozás, kirándulás, séta egész idejére folyamatosan kell viselni a készüléket. Ruházaton kívülre kell elhelyezni (óraszíjra, övre, nyakba akasztani). Az ultrahang hullámait a laza szerkezetű anyagok elnyelik, a szilárd felületekről pedig visszaverődik, ezért a táskába, zsebbe vagy kabát alá rejtett kullancsriasztó nem védi viselőjét a parazitáktól. Táborozáskor éjszakára javasoljuk az ágy mellé tenni és ott tartani. Ruházatba, hajba kapaszkodott kullancsokat el kell távolítani és körültekintően meg kell semmisíteni, erre a legjobb módszer az elégetés.
Természetesen fürdés, úszás idejére le kell venni, de utána mielőbb visszatenni.

SKUDO PET kullancstávoltartó és bolhatávoltartó készülék:
Használható kölyök (már 8 hetes kortól), vemhes, öreg, beteg vagy betegségből felépülő, stresszre és vegyszerekre érzékeny állatok esetében is.
Az állatnak a készüléket folyamatosan kell viselni, nemcsak a sétáltatás idejére. Előfordulhat, hogy az állat szőrére kapaszkodott kullancs - sétáltatás után - a lakásban kiesik kedvencünk szőréből, ilyenkor a kullancsot össze kell szedni és körültekintően meg kell semmisíteni, erre a legjobb módszer az elégetés.
Természetesen fürdetés, úszás idejére le kell venni, de utána mielőbb visszatenni.

Méret:
Skudo Pet ultrahangos kullancs- és bolhatávoltartó
- Átmérő: 2,8 cm (kb. 20 Ft-os pénzérme).

Skudo Humán ultrahangos kullancs- és bolhatávoltartó
- Szélesség: 3,3 cm - Hosszúság: 5,5 cm - Vastagság: 0,9 / 1,6 cm.
- Súly: 250 gr.

Készülék aktiválása:
Skudo Pet ultrahangos kullancs- és bolhatávoltartó készüléket sötét helyiségen bontsuk ki a műanyag védőcsomagolásból. Húzzuk ki a piros nyelvet, 10 másodpercre felvillan a kis lámpa, innentől kezdve működik a készülék.
Skudo Humán ultrahangos kullancs- és bolhatávoltartó készüléket bontsuk ki a műanyag védőcsomagolásból. Húzzuk ki a piros nyelvet, innentől kezdve működik a készülék.
A készülék folyamatosan üzemel, leállítani és kikapcsolni nem lehet.

Működési időtartam:
Az aktiválástól számított kb. 1 éven keresztül távoltartja a kullancsokat és bolhákat. A folyamatos kültéri viselés esetén az időjárási viszonyok miatt (túl hideg tél és túl meleg nyár) ajánlatos 10-11 hónap után új készüléket alkalmazni, mivel a hosszabb szélsőséges időjárásnak kitett elem élettartamát befolyásolja.

FIGYELMEZETÉS:
Gyerekek esetében mindig szülői felügyelettel használja és figyeljen arra, hogy a kisgyerek ne tudja a szájába venni, megrágni, esetleg lenyelni! Nem játékszer!
A készülékben az elem nem cserélhető!
A készülék nem öli az élősködőket, hanem csak távoltartja! Bolhapetékre hatástalan!
Erősen élősködök által fertőzött állatokat / embereket először vegyszeresen parazitamentesíteni kell és utána alkalmazni a készüléket. Egyidejűleg a környezet vegyszeres parazitamentesítését is el kell végezni a visszafertőzés elkerülése érdekében.
A készülék kismértékben cseppálló, de nem vízálló! Vízzel való érintkezés után a készülék kiszárítása javasolt, ilyenkor ellenőrizzük a működését!
A készülék működése közben csak közvetlen közelről hallható halk, kerregő hangot bocsát ki, amelyet időről-időre érdemes ellenőrizni.

Felhasználható:
Aktiválástól számított közel 1 éven keresztül működik a készülék. Vásárlás után mielőbb aktiválja és használja a terméket. Vegye figyelembe, hogy az elem alapvető tulajdonsága, hogy állásában is veszít töltöttségéből.

Garancia:
A gyártó csak a gyártási anyaghibára vagy az elem meghibásodására vállal garanciát.
A termék műszaki meghibásodására az eladástól számított 6 hónap garanciát vállal a gyártó. A TickLess terméket a nyomógomb benyomásával tudja ellenőrizni, ha  LED nem villog, a termék kicserélésre kerül, feltéve, hogy 6 hónapon belül lett vásárolva (vásárlást blokkal / számlával kell igazolni.)
A garancia nem terjed ki a megrágásra vagy egyéb mechanikai sérülésből eredő törésre (rálépés) vagy a nyakörvre, hámra, pórázra helytelenül rögzített termék elvesztése esetére sem.


Kapcsolódó kifejezések:
Skudo ultrahangos riasztó, Skudo ultrahangos távoltartó, Skudo kullancs távoltartó, Skudo kullancs riasztó, Skudo ultrahangos kullancs távoltartó, Skudo ultrahangos kullancs riasztó, Skudo bolha távoltartó, Skudo bolha riasztó, Skudo ultrahangos bolha távoltartó, Skudo ultrahangos bolha riasztó, Skudo Pet ultrahangos riasztó, Skudo Pet ultrahangos távoltartó, Skudo Pet kullancs távoltartó, Skudo Pet kullancs riasztó, Skudo Pet ultrahangos kullancs távoltartó, Skudo Pet ultrahangos kullancs riasztó, Skudo Pet bolha távoltartó, Skudo Pet bolha riasztó, Skudo Pet ultrahangos bolha távoltartó, Skudo Pet ultrahangos bolha riasztó, Skudo Humán ultrahangos riasztó, Skudo Humán ultrahangos távoltartó, Skudo Humán kullancs távoltartó, Skudo Humán kullancs riasztó, Skudo Humán ultrahangos kullancs távoltartó, Skudo Humán ultrahangos kullancs riasztó, Skudo Humán bolha távoltartó, Skudo Humán bolha riasztó, Skudo Humán ultrahangos bolha távoltartó, Skudo Humán ultrahangos bolha riasztó, Skudo Human ultrahangos riasztó, Skudo Human ultrahangos távoltartó, Skudo Human kullancs távoltartó, Skudo Human kullancs riasztó, Skudo Human ultrahangos kullancs távoltartó, Skudo Human ultrahangos kullancs riasztó, Skudo Human bolha távoltartó, Skudo Human bolha riasztó, Skudo Human ultrahangos bolha távoltartó, Skudo Human ultrahangos bolha riasztó,