Főmenü

APTUS NUTRISAL porAptus Nutrisal poregy étrendkiegészítő por kutyák és macskák számára. Fenntartja az állatok folyadék egyensúlyát, tehát hidratál. Fokozza a glükóz és a nátrium felszívódását.

Ajánlott:
- Segít bélbetegségek esetén.
- Kutya hasmenés és macska hasmenés esetén, amikor nagy mennyiségű vizet veszítenek a szervezetükből és kiszáradnak.


HASZNÁLATI UTASÍTÁS


Vízben oldódó kiegészítő állateledel kutyáknak és macskáknak a folyadék-háztartás egyensúlyának támogatásra.

Tápanyagok:
- Szárazanyag: 98,5 %
- Hamu: 7,8 %
- Nátrium (Na) (Sodium): 18,2 mg/gr
- Kálium (K) (Potassium): 17,8 mg/g
- Klór (Cl): 29,8 mg/g
- Só (NaCl): 22,7 mg/g

Összetevők:
- Glukóz: 60 %
- Malto-dextrin: 30,9 %
- Kálium-klorid: 3,4 %
- Nátrium-bikarbonát: 3,4 %
- Nátrium- klorid: 2,3 %

Tulajdonságok:
Aptus Nutrisal az állatok kiszáradása során felborult folyadék- és sóháztartás egyensúlyának helyreállítására szolgáló készítmény. A port vízzel keverve izotóniás oldat képződik. A glukóz növeli a nátrium és a víz felszívódását.

Felhasználási javaslat:
Aptus Nutrisal porral pótoljuk a macskák és kutyák bélrendellenességeihez kapcsolódó kiszáradása során fellépő folyadék és elektrolit veszteséget. A kutya, vagy macska hasmenése során nagy mennyiségű folyadékot veszít, fenyeget a kiszáradás kockázata. Ebben az esetben a vízen kívül az állatnak elektrolitokra van szükségük, melyeket az Aptus Nutrisal megfelelő arányban tartalmaz. Hasmenés esetén tanácsos az Aptus Attapectin tabletta alkalmazása is, amely megköti a béltartalom fermentációs anyagait. Kedvenceink Aptus Nutrisal elektrolit itallal végzett folyadékpótlása javasolható megerőltető munka, vagy nagy melegben történő autós utazás után.

Adagolás:
Egy zacskó (25 gr) Aptus Nutrisal port 1 liter vízben, vagy eleségben kell elkeverni. Aptus Nutrisal ital úgy legyen elhelyezve, hogy kedvencünk abból tetszés szerint inni tudjon. Ha az állat gyenge állapotban van, és nem iszik, akkor akár napokon keresztül itatni kell. Az állat napi átlagos folyadék szükséglete 0,5-1 dl testtömeg kilogrammonként. Általában legalább ennyi AptusNutrisal italt adjunk. Az italt többször, egyszerre kis mennyiségben adjuk. A macska általában kevesebbet iszik a kutyánál.

Állatok számára.

Figyelem:
Ha kedvencünk nem iszik önként, au Aptus Nutrisal italt egyszerre kis adagokban tiszta, tűnélküli, műanyagfecskendővel juttathatjuk a szájába. Gondoskodni kell arról, hogy az állat a kis adagokat mindig lenyelje. Forduljon állatorvosához, ha a tünetek hosszabb ideig fennállnak, ha az állat állapota romlik, vagy ha állapota súlyos.

Eltarthatóság:
A gyártástól számított 2 év.

Tárolás:
Száraz helyen, szobahőmérsékleten, (15–25 Celsius fok között).
Gyermekektől elzárva tartandó

Kiszerelés:
Por 250 gr (10x25 gr. zacskó).

Az összetevők feltüntetett mennyiségének pontossága +/– 15 %.

Gyártó, forgalmazó:
Orion Corporation, P.O. Box 65, FI – 02101 Espoo, Finnország.

További információk:
Kizárólag állatgyógyászati alkalmazásra!

Felhasználható: A dobozon, csomagoláson jelzett időpontig.

Forrás: A termék csomagolásán található tájékoztató / használati utasítás.

Utolsó módosítás a leírásban: 2016 május.

Kapcsolódó kifejezések, címkék:
Aptus ár, Aptus ára, Aptus Nutrisal ár, Aptus Nutrisal ára, Aptus Nutrisal por, Aptus Nutrisal granulátum, Aptus Nutrisal kiegészítő táplálék, Aptus Nutrisal táplálék kiegészítő, Aptus Nutrisal takarmány kiegészítő, Aptus Nutrisal kiegészítő takarmány, Aptus Nutrisal elektrolit pótlása, Aptus Nutrisal folyadék háztartás támogatása, Aptus Nutrisal folyadék háztartás támogatására, Aptus Nutrisal folyadék háztartás egyensúlyának támogatása, Aptus Nutrisal folyadék háztartás egyensúlyának támogatására, Aptus Nutrisal kutya elektrolit pótlása, Aptus Nutrisal kutya folyadék háztartás támogatása, Aptus Nutrisal kutya folyadék háztartás támogatására, Aptus Nutrisal kutya folyadék háztartás egyensúlyának támogatása, Aptus Nutrisal kutya folyadék háztartás egyensúlyának támogatására, Aptus Nutrisal macska elektrolit pótlása, Aptus Nutrisal macska folyadék háztartás támogatása, Aptus Nutrisal macska folyadék háztartás támogatására, Aptus Nutrisal macska folyadék háztartás egyensúlyának támogatása, Aptus Nutrisal macska folyadék háztartás egyensúlyának támogatására,

Termékek linkjei: