Főmenü

TRIXIE MACSKAHÁLÓMacskaháló használatával biztonságban tudhatja kiskedvenceit ablakban, erkélyeken, valamint olyan helyeken, ahol veszély leselkedhet rájuk.
Nyílászárók elé: ablakok, erkélyajtók vagy egyéb helyekre: erkélyekre és teraszokra fixen felszerelhető, megerősített szálakból készített macskaháló.
A macskahálók védelmet nyújtanak vakmerő macskáknak ablakokon, ajtókon, erkélyeken és teraszokon.

Lakásban tartott macskák szívesen levegőznek az ablakban vagy az erkélyen, teraszon. A macskaháló abban segít, hogy a nyílászárók: ablak, ajtó, terasz vagy az erkély biztonságot nyújtson az olyan macskáknak is, akik nem biztosak abban, hol a határ.

Jellemzői:
- kisméretű macskáknak is alkalmas,
- csomózott,
- strapabíró,
- időjárásálló: napfényálló és UV álló,
- beltéri és kültéri használatra egyaránt ajánlott,
- macskaháló lyukmérete 3 x 3 cm,
- alkatrészekkel: horgokkal, tiplikkel és rögzítő (feszítő) zsineggel.

A macskák előszeretettel pihennek az ablakpárkányon miközben érdeklődéssel figyelik a külvilágban zajló eseményeket. Ha szeretné biztonságban tudni a kedvencét, de ugyanakkor nem szeretné megfosztani őt a kinti világ megfigyelésének élvezetétől, akkor a legjobb megoldás egy speciális, védő funkciót ellátó macskahálót. A macskaháló használatával megakadályozható, hogy a kedvence véletlenül leessen az ablakpárkányról, erkélyről, teraszról vagy a szőkésben is megakadályozza.

A macskahálók típusai:
A macskahálók különböző változatban készülnek, és méret illetve a szín terén is többfélék lehetnek. Általában többféle méretben és többféle színben: áttetsző, fekete vagy olíva zöld színű macskahálókat gyártanak. A macskahálók igen sokoldalúan felhasználhatók. Például felszerelhetők ablakokra, ajtónyílásokra, sőt még az erkélyekre és teraszokra is.
A minőségi macskahálókat nejlonból és polietilénből készítik. Ezek az anyagok kiválóan ellenállnak az UV sugárzásnak, és a rossz időjárási körülményeknek. A macskahálók celláinak mérete: 3 x 3 cm-es, amely nem gátolja a levegő szabad áramlását, így jó szellőzést is biztosít.

A macskahálókat egyszerűen lehet felrögzíteni az ablakokra, ajtóra, erkélyre, teraszra és szükség esetén bármikor le is lehet szerelni őket.
A macskahálót tárolás esetén könnyen össze lehet hajtani, így nem foglal sok helyet.
A csomag általában a rögzítéshez szükséges alkatrészeket tartalmazza: horgokat, tipliket és rögzítő (feszítő) zsinórt.

Hogyan válasszon macskahálót?
A macskahálók egyes változatainál a háló megerősítéséhez gyártók fémszálas erősítést használnak, így nem kell attól tartani, hogy a kedvence kirágja a hálót. Az ilyen típusú hálók tökéletesek olyan cicák esetében, akik előszeretettel rágnak meg mindent, ami csak az útjukba kerül.
A megfelelő macskaháló kiválasztásához először is le kell mérni pontosan az adott ablak, ajtó, erkély vagy terasz méretét - ahova el akarja majd helyezni a macskahálót. Amennyiben egy nagyobb teraszra vagy egy nagyméretű erkélyre szánja, akkor érdemesebb egy egész macskaháló tekercset beszereznie.

A macskaháló felszerelésénél fontos, hogy pontos munkát végezzen és csak azokat a speciális rögzítő elemeket használja, amelyeket a gyártó az adott szetthez mellékelt. Emellett az is rendkívül fontos, hogy a használatbavétel előtt meggyőződjön arról, hogy a háló mindenhol megfelelően van-e rögzítve és kifeszítve és kellően hatékony védelmet biztosít a cicájának.

TRIXIE macskaháló anyag választéka:
- Fekete: nylon (polyethylen) (polietilén) sodort zsinór.
- Áttetsző (transparent): monofil (monofil yarn) (vékony damil-szerű szálból).
- Olivazöld: nylon (polyethylen) sodort zsinór és vékony fémszállal átszőve.

TRIXIE macskaháló méret- és szín választéka:
Trixie 44303 Cat Protect macskaháló - 2x1,5 m - áttetsző
Trixie 44313 Cat Protect macskaháló - 3x2 m - áttetsző
Trixie 44323 Cat Protect macskaháló - 4x3 m - áttetsző
Trixie 44333 Cat Protect macskaháló - 6x3 m - áttetsző
Trixie 44343 Cat Protect macskaháló - 8x3 m - áttetsző

Trixie 44301 Cat Protect macskaháló - 2x1,5 m - fekete
Trixie 44311 Cat Protect macskaháló - 3x2 m - fekete
Trixie 44321 Cat Protect macskaháló - 4x3 m - fekete
Trixie 44331 Cat Protect macskaháló - 6x3 m - fekete
Trixie 44341 Cat Protect macskaháló - 8x3 m - fekete

Trixie 44291 Cat Protect macskaháló - 2x1,5 m - olivazöld
Trixie 44292 Cat Protect macskaháló - 3x2 m - olivazöld
Trixie 44293 Cat Protect macskaháló - 4x3 m - olivazöld
Trixie 44294 Cat Protect macskaháló - 6x3 m - olivazöld
Trixie 44295 Cat Protect macskaháló - 8x3 m - olivazöld


Forrás: A termék csomagolásán található tájékoztató.

Utolsó módosítás a leírásban: 2018 május.


Kapcsolódó kifejezések:
Trixie macskaháló Budapest hol kapható, Trixie macskaháló szerelése, Trixie macskaháló felszerelése, Trixie macskaháló rögzítése, Trixie macska háló Budapest hol kapható, Trixie macska háló szerelése, Trixie macska háló felszerelése, Trixie macska háló rögzítése, Trixie macska védőháló Budapest hol kapható, Trixie macska védőháló szerelése, Trixie macska védőháló felszerelése, Trixie macska védőháló rögzítése, Trixie macskaháló ára, Trixie macska háló ára, Trixie macska védő háló ára, Trixie macska védőháló ára, Trixie macskaháló ajtóra, Trixie macska háló ajtóra, Trixie macska védő háló ajtóra, Trixie macska védőháló ajtóra, Trixie macskaháló ablakra, Trixie macska háló ablakra, Trixie macska védő háló ablakra, Trixie macska védőháló ablakra, Trixie macskaháló erkélyre, Trixie macska háló erkélyre, Trixie macska védő háló erkélyre, Trixie macska védőháló erkélyre, Trixie macskaháló teraszra, Trixie macska háló teraszra, Trixie macska védő háló teraszra, Trixie macska védőháló teraszra, Trixie Cat Protect macskaháló Budapest hol kapható, Trixie Cat Protect macskaháló szerelése, Trixie Cat Protect macskaháló felszerelése, Trixie Cat Protect macskaháló rögzítése, Trixie Cat Protect macska háló Budapest hol kapható, Trixie Cat Protect macska háló szerelése, Trixie Cat Protect macska háló felszerelése, Trixie Cat Protect macska háló rögzítése, Trixie Cat Protect macska védőháló Budapest hol kapható, Trixie Cat Protect macska védőháló szerelése, Trixie Cat Protect macska védőháló felszerelése, Trixie Cat Protect macska védőháló rögzítése, Trixie Cat Protect macskaháló ára, Trixie Cat Protect macska háló ára, Trixie Cat Protect macska védő háló ára, Trixie Cat Protect macska védőháló ára, Trixie Cat Protect macskaháló ajtóra, Trixie Cat Protect macska háló ajtóra, Trixie Cat Protect macska védő háló ajtóra, Trixie Cat Protect macska védőháló ajtóra, Trixie Cat Protect macskaháló ablakra, Trixie Cat Protect macska háló ablakra, Trixie Cat Protect macska védő háló ablakra, Trixie Cat Protect macska védőháló ablakra, Trixie Cat Protect macskaháló erkélyre, Trixie Cat Protect macska háló erkélyre, Trixie Cat Protect macska védő háló erkélyre, Trixie Cat Protect macska védőháló erkélyre, Trixie Cat Protect macskaháló teraszra, Trixie Cat Protect macska háló teraszra, Trixie Cat Protect macska védő háló teraszra, Trixie Cat Protect macska védőháló teraszra,