Főmenü

BEAPHAR FEEDING SYRINGES etető fecskendőkEtető fecskendő.
Kétféle véggel.
Beosztása: 12 ml.


HASZNÁLATI UTASÍTÁS


Kutyák, macskák és kisállatok számára.

Beaphar etető fecskendő elengedhetetlen lehet bárki számára, aki nagyon fiatal vagy gyenge állatokat próbál nevelni.

Használati útmutató:
1. Használat előtt győződjön meg róla, hogy minden alkatrész tiszta és steril, lehetőség szerint fertőtlenítő oldattal fertőtlenítse.
2. Készítse elő a folyadékot az előírtaknak megfelelően és hagyja, hogy testhőmérsékletűre hűljön.
3. Töltse fel a tompa-végű fecskendőt az oldattal, majd finoman nyomja be az adagolót, hogy meggyőződjön a folyadék szabad útjáról.
4. Az állatot törülközőbe pólyálni jó ötlet lehet, így megakadályozhatja a túlzott mozgást és a kicseppenő folyadék is egyből felszívódik.
5. Nyomjon egy cseppnyi folyadékot a fecskendő végére, majd érintse az állat nyelvéhez. Ez a mozdulat a mellből történő etetést hívatott imitálni és kiváltja a nyelési ingert. Ismételje meg ezt a lépést, amíg az állat enni akar.
6. Ismételje meg az etetést minden 2-3 órában, ameddig az állat nem elég erős ahhoz, hogy cumisüvegből egyen.

További információ:
Amennyiben a leírásban szereplő módszer nem működik, használja a keskenyebb végű fecskendőt. Finoman helyezze az állat szájába nyomjon egy pár cseppet a pofába, majd engedje, hogy az állat ezt lenyelje. Fontos, hogy ne nyomja túl erősen a fecskendőt, ez akár a folyadék tüdőbe jutásához is vezethet.

Tartalma: 2 db etető fecskendő.

Gyártó: Beaphar BV. Raalte, Hollandia, NL/90856.

A fel nem használt állatgyógyászati készítményt, valamint az állatgyógyászati készítményekből származó hulladék anyagokat a helyi hatósági követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni.

Tárolás:
Fénytől védve, szobahőmérsékleten (25 Celsius fok alatt), száraz helyen tárolandó.

Felhasználható:
A dobozon, csomagoláson jelzett időpontig.

Forrás: A termék csomagolásán található tájékoztató.

Utolsó módosítás a leírásban: 2019 február.

Kapcsolódó kifejezések:
Beaphar ár, Beaphar ára, Beaphar termék, Beaphar termékek, Beaphar állatorvosi fecskendő etetéshez, Beaphar állatorvosi kisállat fecskendő etetéshez, Beaphar állatorvosi kutya fecskendő etetéshez, Beaphar állatorvosi macska fecskendő etetéshez, Beaphar Feeding Syringes fecskendő etetéshez, Beaphar Feeding Syringes kisállat fecskendő etetéshez, Beaphar Feeding Syringes kutya fecskendő etetéshez, Beaphar Feeding Syringes macska fecskendő etetéshez, Beaphar etető fecskendő, Beaphar etető fecskendő, Beaphar kutya etető fecskendő, Beaphar macska etető fecskendő, Beaphar Feeding Syringes etető fecskendő, Beaphar Feeding Syringes kisállat etető fecskendő, Beaphar Feeding Syringes kutya etető fecskendő, Beaphar Feeding Syringes macska etető fecskendő,