Főmenü

PROTEXIN PRO-KOLIN ADVANCED CAT paszta


Javallat:
Speciális támogatás a macskák emésztőrendszerének egészséges működéséhez.
Protexin Pro-Kolin Advanced Cat hasznos mikroorganizmusokat, számos prebiotikumot, optimális mennyiségben kötőanyagokat és finom rostokat tartalmaz a gyomor-bélműködés támogatására. Segít fenntartani a jótékony baktériumok szintjét és háttérbe szorítja a kórokozó baktériumokat. Kötőanyagai révén segíti a széklet megszilárdítását.
A probiotikumok és a prebiotikumok egyedülálló kombinációja segíti az emésztési funkció fenntartását, hozzájárulva ahhoz, hogy macskája egészségesebb és boldogabb legyen.

Adagolás és alkalmazás:
- 5 kg alatt: 2 ml naponta kétszer, szájon át.
- 5-15 kg között: 3 ml naponta kétszer, szájon át.

Összetevők:
- Probiotikumok természetes, hasznos baktérium az Enterococcus faecium, amely segít fenntartani a jótékony baktériumok szintjét és háttérbe szorítja a kórokozó baktériumokat.
- Preplex prebiotikumok frukto-oligoszacharid (FOS) és akác (gumiarábikum), amely elősegíti a jótékony baktériumok táplálkozását és szaporodását.
- Kaolin és Montmorillonite két hasznos, természetes kötőanyag, amely segít a széklet megszilárdításában.
- Pektin megnyugtatja a bél nyálkahártyát.
- Psyllium segíti a felesleges víz felszívódását a gyomor-bélrendszerből és szabályozza a bél motilitását.
- Béta-glükánok támogatják az immunrendszert
- Taurin esszenciális aminosav, az egészséges immunrendszer támogatásához.
- Mesterséges csirke aroma javítja a termék ízét és elfogadását.

Mennyiség pontos beállítása:
Protexin Pro-Kolin Advanced Cat egy nagyon ízletes paszta, amely 15 ml-es fecskendőben kapható, könnyen olvasható beosztásokkal, így a termék könnyen kezelhető. A termék megfelelő mennyiségének beadására használja a fecskendő dugattyúján lévő állítható szabályozót. Forgassa el a kereket, amíg az adagolni kívánt mennyiséget jelző számtól jobbra nem lesz (lásd az alábbi ábrát, amely a 10 ml helyes és helytelen helyzetét mutatja).

Eltarthatóság:
Protexin Pro-Kolin Advanced Cat 2 évig eltartható a gyártás időpontjától. Miután kinyitotta, tegye vissza biztonságosan a kupakot és tárolja hűvös, száraz helyen. Helyesen tárolva a Pro-Kolin Advanced Cat a megadott időpontig felhasználható, még akkor is, ha már kinyitották.

Mi a különbség a Pro-Kolin+ és a Pro-Kolin Advanced között?
Protexin Pro-Kolin Advanced ugyanolyan magas minőségű összetevőket tartalmaz, mint az eredeti Protexin Pro-Kolin, de tartalmaz néhány extra összetevőt is, hogy hatékonyabban támogassa a gyomor-bél traktust. Ezen extra összetevők között szerepel a montmorillonit, rost, pszillium, valamint béta-glükánok.
Továbbá a Protexin Pro-Kolin Advanced már külön termékekként kapható kutyák és macskák számára, eltérő ízesítéssel, hogy a legkényesebb ízlésű kutyák és macskák számára is elfogadható legyen.

Forrás: www.protexinvet.com