Főmenü

PROTEXIN PRO-KOLIN ADVANCED DOG pasztaJavallat:
Speciális támogatás a kutyák emésztőrendszerének egészséges működéséhez.
Protexin Pro-Kolin Advanced Dog hasznos mikroorganizmusokat, számos prebiotikumot, optimális mennyiségben kötőanyagokat és finom rostokat tartalmaz a gyomor-bélműködés támogatására. Segít fenntartani a jótékony baktériumok szintjét és háttérbe szorítja a kórokozó baktériumokat. Kötőanyagai révén segíti a széklet megszilárdítását.
A probiotikumok és a prebiotikumok egyedülálló kombinációja segíti az emésztési funkció fenntartását, hozzájárulva ahhoz, hogy kutyája egészségesebb és boldogabb legyen.

Adagolás és alkalmazás:
- 5-15 kg között: 3 ml naponta kétszer szájon át (15 / 30 ml-es fecskendő).
- 15-30 kg között: 5 ml naponta kétszer szájon át (15 / 30 ml-es fecskendő).
- 25-35 kg között: 6 ml naponta kétszer (60 ml fecskendő).
- 30 kg: 7 ml naponta kétszer (60 ml fecskendő).
- 35-45 kg között: 8 ml naponta kétszer (60 ml fecskendő).
- 45 kg felett: 10 ml naponta kétszer (60 ml fecskendő).

Összetevők
- Probiotikumok természetes, hasznos baktérium az Enterococcus faecium, amely segít fenntartani a jótékony baktériumok szintjét és háttérbe szorítja a kórokozó baktériumokat.
- Preplex prebiotikumok frukto-oligoszacharid (FOS) és akác (gumiarábikum), amely elősegíti a jótékony baktériumok táplálkozását és szaporodását.
- Kaolin és Montmorillonite két hasznos, természetes kötőanyag, amely segít a széklet megszilárdításában.
- Pektin megnyugtatja a bél nyálkahártyát.
- Psyllium segíti a felesleges víz felszívódását a gyomor-bélrendszerből és szabályozza a bél motilitását.
- Béta-glükánok támogatják az immunrendszert.
- Mesterséges máj aroma javítja a termék ízét és elfogadását.

Mennyiség pontos beállítása:
Protexin Pro-Kolin Advanced Dog egy nagyon ízletes paszta, amely 15 ml, 30 ml, illetve 60 ml-es fecskendőben kapható, könnyen olvasható beosztásokkal, így a termék könnyen kezelhető. A termék megfelelő mennyiségének beadására használja a fecskendő dugattyúján lévő állítható szabályozót. Forgassa el a kereket, amíg az adagolni kívánt mennyiséget jelző számtól jobbra nem lesz (lásd az alábbi ábrát, amely a 10 ml helyes és helytelen helyzetét mutatja).

Eltarthatóság:
Protexin Pro-Kolin Advanced Dog 2 évig eltartható a gyártás időpontjától. Miután kinyitotta, tegye vissza biztonságosan a kupakot és tárolja hűvös, száraz helyen.
Helyesen tárolva a Protexin Pro-Kolin Advanced Dog a megadott időpontig felhasználható, még akkor is, ha már kinyitották.

Mi a különbség a Pro-Kolin+ és a Pro-Kolin Advanced között?
Protexin Pro-Kolin Advanced ugyanolyan magas minőségű összetevőket tartalmaz, mint az eredeti Pro-Kolin, de tartalmaz néhány extra összetevőt is, hogy hatékonyabban támogassa a gyomor-bél traktust. Ezen extra összetevők között szerepel a montmorillonit, rost, pszillium, valamint béta-glükánok. Továbbá a Pro-Kolin Advanced már külön termékekként kapható kutyák és macskák számára, eltérő ízesítéssel, hogy a legkényesebb ízlésű kutyák és macskák számára is elfogadható legyen.

Forrás: www.protexinvet.com