Főmenü

BEWI-DOG

Az intelligens kutyatáplálás

A BEWI DOG táplálkozási program minden korcsoporthoz és igénybevételi szinthez tartalmaz megfelelő eledelt.

A BEWI DOG etetési program alapja egy egyszerű, de lényeges megfigyelés: a kutya tápanyagszükséglete elsősorban az állat aktivitásától, mindennapi tevékenységétől függ és csak másodsorban a testméretétől. Ez nálunk embereknél is így van: az élsportolóknak energiában és tápanyagokban gazdag táplálékra van szüksége a csúcsteljesítmény eléréséhez, míg a keveset mozgók kalóriaszegény diétával vigyáznak a testsúlyuk megőrzésére. A fenti koncepciót használtuk fel a kutyatáplálási program összeállításához, az életkor és az aktivitási szint figyelembevételével. Speciális összetételű eledeljeink segítségével az olyan nehéz életszakaszok is átvészelhetőek, mint például a betegség utáni lábadozás, allergia, elhízás stb.
Termékeinket a legsikeresebb kutyakiképzőkkel, állatorvosokkal és táplálkozástudományi szakértőkkel együttműködve folyamatosan fejlesztjük. A csúcsminőséget a nyersanyagok rendszeres laboratóriumi ellenőrzése és független intézetek által végzett terméktesztelés biztosítja.

És az árak?
Az eledelek összetételének kidolgozásánál nem ismerünk kompromisszumot. Nem használunk nyersanyagként olcsó hulladékokat. Ott takarékoskodunk, ahol ez ésszerű: a Németországon belül, drága szállítás nélkül beszerzett nyersanyagok, a saját laboratórium, a jól szervezett gyártási folyamat, az egyszerű csomagolás és a drága rádió és tv reklámok mellőzésének köszönhetően elért kedvezményeket mi Önnek tovább adjuk. Az eredménye: egy kiváló minőségű, de megfizethető árú BEWI DOG kutyaeledel család.

Vitálkomplex - új irányzat a kutyatáplálásban

A régmúltban megelégedtek azzal a kutyatartók, ha az eledel "elég" volt, tehát a kutya jóllakott, és életben maradt. A mai elvárások ennél jóval magasabbak. A cél az, hogy eledeljeink az Ön kutyáját csúcsformába hozzák és ezt a csúcsformát az állat élete végéig biztosítsák, függetlenül attól hogy Ön vadászkutyát, óriás házörzőt vagy apró házikedvencet tart, tenyészt dédelget vagy dolgoztat.
Ez a feladat csak az eddigieknél is átgondoltabb, tudományosan megalapozott termékfejlesztéssel, az egyedi igényeknek pontosabban megfelelő tápanyagok, vitalitást segítő összetevők tudatos alkalmazásával oldható meg. Ennek az újszerű megközelítésnek az eredménye a BEWITAL-VITAL-KOMPLEX rendszer. Az új eledelek optimálisan összeállított, célzott hatású tápanyagcsoportokat, ún. vitálkomplexeket tartalmaznak, amelyek biztosítják a kutya szervezetének, illetve egyes életfunkcióinak kifejlődését és működését.

A vitálkomplex hatása főként a következő helyekre irányul:
- Bőr- és szőrtakaró védelem.
- Immunrendszer védelme.
- Bélflóra és emészthetőség.
- Csontépítés és izmok fejlődése.
- Vese és anyagcsere tehermentesítése.

Garantált húsminőség
A kergemarha-kórral (BSE) kapcsolatos gondok sok kutyatartóban aggodalmat élesztenek: biztonságos-e a kutyaeledel?
A mi válaszunk: igen! A Bewital által készített eledelek nem tartalmaznak hullalisztet (=elhullott állatokból készült őrleményt). A hal és bárányhús kivételével az összes állati eredetű alapanyag Németországból származik, emberi fogyasztásra feltétlenül alkalmasnak minősített, állatorvosi felügyelet mellett szabályos vágással kerül feldolgozásra. A hús tisztaságára, az egyes nemkívánatos anyagokra (pl. antibiotikumok stb.) vonatkozó szabályok ugyanolyan szigorúak, mint az emberi fogyasztásra kerülő termékek esetében. Mindezek maradéktalan betartását a zsákokon feltüntetett Bewital húsgaranciajel igazolja.